www.red-scorpions.hu

Pénz-és értékszállítás

 

Megbízási szerződés alapján elvégezzük a naponta összegyűlt bevételek pénzintézetbe történő szállítását, megoldjuk a biztonságos értéktári elhelyezést.

A havonta több száz szállításból, több ezer kilométerből és értéktári adminisztrációból álló munka koordinálása olyan szakértelmet kíván munkatársainktól, hogy őszintén hisszük, birtokában vagyunk minden olyan kompetenciának, amelyek alkalmassá tesznek bennünket feladataink elvégzésére.

 

A sikeresség kulcsa egyrészt a megfelelően kidolgozott biztonsági rendszabályok betartása, másrészt a megelőző intézkedések foganatosítása.

 

A küldemények felvételének módjai:

  • Érték szerinti átvétel

Az átadó a küldeményt érték szerint adja át, ami lehet tételes átvétel, ez a pénz vagy értékpapír esetében címlet szerinti átvételt jelent. Sommás átvétel, amikor a pénzt kötegenként, vagy nagyobb egységenként, pl.: bankjegyeket bundonként, az érméket rolnizva, vagy dobozokba csomagolva vesszük át.

 

 

 

 

 

  • Zsákos vagy csomagonkénti átvétel

Az átadás-átvétellel vállaljuk, hogy a megfelelően lepecsételt zsákot, kazettát, stb. felbontatlanul, sérülésmentesen adjuk át a célállomáson. A göngyöleg sérülése esetén a teendő feladatokat, intézkedéseket külön megállapodás rögzíti.

 

 

 

 

 

  • Átadó nélküli átvétel

Olyan eseteknél alkalmazzuk, amikor nincs olyan személy, aki az értéket átadja a szállítónak, pl.: automaták esetében. Az automata, a számlálója által jelzett téves adatokból adódó eltérések esetét feltételezve, pontosan rögzítjük a vonatkozó felelősséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biztonság technika

Riasztó berendezések, megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek tervezése és szakszerű kivitelezése. Teljes körű garancia.

Élőerős őrzés

  • Ipari parkok
  • Telephelyek
  • Irodahazak
  • Áruházak
  • Egyéb ingatlanok

Pénz-és értékszállítás

Megbízási szerződés alapján elvégezzük a naponta összegyűlt bevételek pénzintézetbe történő szállítását. Magas kockázatú felelősség biztosítással rendelkezünk.

Takarítás

Mi nemcsak egyszerűen takarítunk, hanem a kor követelményeinek megfelelően óvjuk és védjük környezetünket, ennek érdekében a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk.

Távfelügyelet

A meglévő vagy az általunk telepített biztonságtechnikai eszközök riasztás felügyelete, kivonuló szolgálat biztosítása.

Kapcsolat

Új ügyfeleink rendelkezésére állunk:

06-1-790-2000

Hétköznap
08:00-16:00

Futárszolgálat

Bármilyen csomagját eljuttatjuk a címzethez.

Zöldterület kezelés

Vállaljuk ipari ingatlanok zöld területeinek kezelését.
UA-113459442-1